Mammakläder

Amningskläder som är sköna och trendiga

Nu är det dags för ett nytt kapitel i mitt liv. Livet som mamma och därmed amning. Så nu är jag på jakt efter amningskläder. De sista dagarna har varit ett helt liv av att gåomkring och lufta bröstvårtorna. De är otroligt känsliga de första dagarna, nu går det helt klart bättre. Jag trodde det var bäst att låta brösten hänga fria. Men för mig så funkar inte det. Jag behöver stöd av amningsbh för att det inte ska bli för tungt. Så modetips till dig som ammar.

1. Amningsbh

Här är det bra att ta en storlek större än du normalt har eftersom bröst som fylls med mjölk ökar i storlek. Det är viktigt att den inte sitter för tajt.  Denna amningsbh är från Boobdesign. Den “känns ej” att ha på sig och är väldigt mjuk mot kroppen. Att den är röd är ett stort plus, för man känner sig inte så sexig som nyförlöst och behöver färgklickar som livar upp. Det är viktigt att tycka om sig själv. Finns i flera olika färger.

amningsbh

2. Investera i amningstoppar

Helt klart värt det! Se till att köp några amningstoppar, det är inte kul att gå runt naken och jaga kläder när det kommer folk på besök. Sitta och frysa om magen på ett fik när bebisen ammar i över en halvtimme. Det är heller inget kul att visa hela magen och tutten inför folk. Så köp smarta amningstoppar, som du känner dig bekväm i. Dessa från Boob har två “överdrag” vilket gör att du kan strunta i amningsbh tillfälligt också utan att känna dig “naken”. Du finner amingstoppen nedan här.

gravidtopp

3.Enkla plagg

Är det så att du inte vill ha amningskläder, så satsa på djupa urringningar, omlott eller plagg som har resår. Det är inget kul att behöva klä på sig och av sig mellan amningstillfällena. Denna finns att köpa hos Nelly.

917753-0014_1