Mode

Bättre pris

Försäljningen på nätet ökar stadigt, inte konstigt då det är enkelt att handla på nätet. Personligen brukar jag använda affären som ett showroom för att gå och se vilka storlekar och modeller som passar mig och sen beställa allt över nätet. Det finns ju såklart flera anledningar.

  1. Priskoll

På nätet finns oftast samma kläder till olika priser och leveransvillkor. Du kan helt enkelt shoppa billigare. Dessutom finns sajter som CupoNation som samlar rabattkuponger så att du slipper betala mer för dem i butik.

CupoNation hittar du till exempel följande erbjudanden just nu på några av mina favoritbutiker:

 

Klädjätten Nelly

100 klänningar för 100 kr

Upp till 70% rea på Nelly

 

Boozt

10% med unik kod

 

Bubbleroom

Bli VIP och få 5%

Fri frakt

 

  1. Bekvämt

Få direkt till dörren, prova hemma och skicka tillbaka om de inte passar. Du slipper stå i kö för kassan, ”skämmas” när man lämnar tillbaka (vilket jag tycker kan vara genant). Samt prova i lugn och ro hemma.

En nackdel med näthandel är dock att det är svårt att känna kvalité och se färger. Men onlineshopparna vill ju också bli bättre på detta för att slippa få varor i retur. Man måste ha i åtanke att onlineförsäljning är hyfsat nytt. Kappahl lanserade sin onlineshop för mindre än tre år sedan, så även MQ.

 

Dagens modetips från fyndhörnan

Det vi ser trender av från catwalken just nu är blommiga tyger. För dig som vill vara helt rätt i höst, så rekommenderar jag att hålla utkik efter blommiga klänningar i höst. Här ser ni en dress från Nelly, som är hög i halsen och perfekt till hösten. Matchas som bäst med hatt (som också är höstens bästa accessoar) och ett par boots eller stövlar. Varför inte ett par dr martins?

klänning2