Hår,  Shopping

Besök hos stockholmstylisterna

1421974_97885374

Första kontakten med Stockholms styliserna fick jag när jag tittade på “Biggest Loser” på Tv. Stockholmsstyliserna gav finalistdeltagarna en makeover som var mycket värd att se. Jag älskar makeover! Så i höstas bokade jag en egen makeover hos Stockholmstylisterna. Det var inte riktigt så stort jag hade förväntat mig, men de hade skickliga frisörer och stylister! Ibland tror man att allt ska vara större för det ligger i Stockholm – så är inte alltid fallet.

Jag skulle dock inte rekommendera att boka styling under hösten, då alla färger går i grått, svart och vitt. För jag tyckte inte jag fick så mycket ut av det, då stylisten ville att jag endast skulle använda svart. Däremot fick jag en del tips på snitt och en helt ny garderob efter besöket!

Var det dyrt? Nja, det skulle jag inte vilja påstå. Det klart det kostar att ligga på topp. Men samtidigt så tyckte jag det var billig timpeng som jag betalade. Vi var två stycken som anlita personlig shopper och det blev en upplevelse jag sent kmmer glömma.

Det paket jag bokade hos stockholmstylisterna.se var:
* Klippning, effektfärgning
* Personlig shopper
Jag betalade ca: 2300 KR.

En helgalen och rolig dag! Jag är supernöjd.