Frisör

Bokningssystem för frisörsalonger

Idag vill jag tipsa om något helt annat än bra produktvård. För vad är en arbetsplats när personalen gått hem. Jo, det är en tom byggnad. Maskinerna jobbar inte av sig självt brukar det sägas i industrin. Men ibland gör de faktiskt det (fast de måste underhållas).

bokningssystem
Folk är lata, gör det enkelt att boka tid hos dig. Direkt i mobilen. FNURR Tidsbokningssystem

Tidsbokningssystem Online
När du jobbar i ett serviceyrke (ensam anställd eller några få anställda) så är det lätt så att du sitter upptagen med behandlingar. Därför är det viktigt att du har en hemsida som hjälper kunden, när du är upptagen. En hemsida som dels fungerar som ditt skyltfönster, din marknadsförare och pratar gott om dig, din receptionist som talar om var din salong är och hur den ser ut. Hur de ska hitta dit. Din ekonom som kan ta betalt av dina kunder innan de kommer till salong. En säljare som kan sälja in produkter till din hårtyp innan de ens besökt salongen. Ja, det finns en mängd funktioner din hemsida kan hjälpa dig med.

Personligen blir jag oerhört frustrerad av att allt tar så lång tid hos frisören. Det tog uppemot tre timmar att klippa och färga sist. Jag bad faktiskt inte om massage och tvättning av håret, två gånger! När parkeringsavgiften gick ut så måste det ju ändå ha skvallrat till frisören, att det tog lite för lång tid än vad jag beräknat? Dessutom så avskyr jag när telefonen ringer och frisören får gå ifrån flera gånger under samma behandling.

Lösningen? Hur som helst så finns det nu ett system som heter FNURR Tidsbokningssystem online. Som är ett enkelt system som du kopplar på din hemsida eller facebook. Det gör att dina kunder kan se dina lediga tider och boka in sig på. Det är supersmidigt och du kan ägna dig åt det du är bra på håret. 😉 Bokningsystemet passar även till massörer, biltvättar, konsulter och andra som har behov av att boka in sig på tider online. PS: Dessutom superenkelt. DS