Mode

Bonprix har inte längre tantkläder

Vad har hänt med kedjan Bonprix. Är det jag som blivit 30 + eller är det så att de faktiskt har blivit riktigt heta? Överallt där jag pratar med mina vänner så hör jag dem prata om “denna har jag köpt på Bonprix”. Själv har jag inte tittat in på sidan på decennier och då var det inte jag som handlade där. Utan snarare min mamma. Har de något fint? Låt oss se. Här var det tänkt att jag skulle visa min 5 i topp, men tyvärr så var deras hemsida så dålig på att dela bilder att det blir ett för stort projekt idag. Okej tant shop har blivit hett men hemsidan är väldigt omodern och tråkig. Bra funktioner men inte bra layout.

Det får bli ett betyg idag istället.

*** 3 stjärnor för Bonprix

 

Kommentarer inaktiverade för Bonprix har inte längre tantkläder