Bröllop

Bröllopsveckor på Kakafoni

Nu har det precis varit pingst, helgen som många brudpar gifter sig. Nu är det heller inte många veckor kvar till kungabröllopet eller midsommar, som är ytterligare en helg som är populärt att gifta sig på. På kakafoni laddar vi upp med några inspirationstips till ditt bröllop.

Billiga brudklänningar växer inte på trädKanske är det mer speciellt för kvinnor än män att hitta den perfekta utstyrseln till sitt bröllop. Varför vet jag inte, kanske är kvinnor mer kräsna eller så är förväntningarna större. För ett tag sedan gick min vän i fällan att beställa en billig brudklänning på nätet, som visade sig vara en gangster som inte levererade. Det är inte kul att börja sina bröllopsplaner med en polisanmälan. När du letar bröllopskläder på nätet, kolla på seriösa sidor. Ring gärna till leverantören och be om uppgifter.

Personligen tycker jag att man ska ta god tid på sig att pröva olika sorters bröllopsklänningar för att hitta en som passar din kroppsfigur. Kanske är det inte en halsterneck bröllopsklänning som passar dig, oavsett hur fin du tycker den är på andra. Framhäv din skönhet.

Så sammanfattande

1 . Pröva en massa klänningar

2. Bestäm vilken typ av klänning du vill ha, samt prisklass. Pröva bara klänningar som ligger på den prisklassen.

PS Glöm inte bort att du ska röra dig i klänningen, köp hellre två billigare än en dyr. Man måste kunna leva efter bröllopet också. Ds

Billiga bröllopsklänningar på Halens

Brudklänning

Denna bröllopsklänning finns att köpa hos Halens. Jag såg denna i en veckotidning för bröllop i veckan. En ganska enkel och fin bröllopsklänning. Passar till bröllopstemat, klassisk, svart och vit. I midjan svart spetsdekor som knyts som en rosett i bak.

Pris: 3500 kr. Lika billig som att hyra en klänning.

Brudklänning med lång arm och släp

En annan brudklänning från  . Även detta en väldigt klassisk och enkel klänning. Fint för ett utomhus bröllop. Påminner lite om bruden i Forest Gump.

Brudklänning

Pris: 2500 kr. Väldigt vacker

Kommentarer inaktiverade för Bröllopsveckor på Kakafoni