Smink

Cerat mot oönskad hårväxt

Jag tror jag hittat bästa naturprodukten någonsin! Håll i er, för bra för att vara sant. Det hela började med att jag för några år sedan hittade ett gult läppglans med jättefrisk smak och härlig konsistens. Märket var Yves och en kampanjvara. Ett halvår senare när jag snålat ur varenda droppe, ringde jag Yves kundtjänst. Produkten hade ju såklart utgått. Nu nästan 5 år senare har jag äntligen kommit på vilken doft det var i läppglanset! Det var grön mynta! Nu har jag dessutom hittat en ännu bättre produkt än förra. Ekestens Naturprodukter säljer produkten Bivax Grön mynta, ett helt underbart cerat och läppbalsam. Dels den fräscha doften men också en skön konsistens.

Dessutom grön mynta ogillas av myggor! Samt doften öppnar upp bihålorna om du smörjer vid näsvingarna när du är förkyld. Idag läste jag att den dessutom kan minska oönskad hårväxt! Jag hoppas de tillverkar ett läppglans också.

Jag har köpt 17 ml cerat, så den räcker länge.

Bivaxcerat grön mynta
Bild tagen från Bivaxsalva.se