Övrigt,  Shopping

ECO Produkter

11024873-origpic-5900fe.png_0_0_100_100_300_321_75Handlar ni ekologiska kläder och produkter? Jag är personligen väldigt bra på att handla ekologisk mat. Men däremot sämre på att handla ekologiska kläder. Idag hittade jag i alla fall något jag inte hört talas om innan, aluminiumfria deodoranter.

Har ni hört talas om det? c/o Gerd heter online shopen som säljer ECO DEO. En deo som är helt fri från aliminium, fri från parabener och helt utan alkohol.

För er som inte känner till vad parabener är, så har används parabener som konserveringsmedel i kosmetika och hygienprodukter. ECO Dedorants innehåller istället:  Auqa purificata, Potassium Alum (deokristall), Triethyl Citrate (citronsyraester), Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Bicarbonate (natriumbikarbonat), Xanthan Gum (xantangum), Glyceryl Caprylate, Cupressus Sempervirens (cypress), Aniba Rosaeodora (rosenträ), Lactic Acid (mjölksyra).

Enligt testpanelen överträffade deras förväntningar. Deon håller hela dagen. Flera har också påpekat att doften är behaglig. Vågar man testa? Såklart. En deo utan alkohol är toppen tycker jag. Jag som är allergisk mot flera preparat, ska absolut testa. Vågar du?
Priset ligger på ca 150 Kr. Kanske i dyraste lagret för en deo, men samtidigt en bra produkt får kosta lite mer. Förhoppningsvis slipper du som är känslig rodnader, hetta och röda armhålor. Det kan det ju vara värt, om du dessutom slipper att lukta svett.

Bild är lånad av från shop.careofgerd.com

Kommentarer inaktiverade för ECO Produkter