Fyndat

Fördelar med nätshopping är prisjämförelser

Ibland blir jag arg på mig själv. Jag hittar något jag verkligen vill ha och slår till direkt. Det kan vara allt från att jag hänger på Tradera till någon favoritbutik och så köper jag det jag vill ha – UTAN att ens försöka göra en jämförelse om det finns till bättre pris eller som kopia någon annanstans. Tips på bra sajt som har koll på rabattkoder på nätet,  rabattkod.club.

Jag kommer ihåg att jag köpte en Acke tidning när jag var liten, kommer ni ihåg Acke? Då rev Betty ut kuponger ur tidningen och åkte till flera olika matvarubutiker och handlade erbjudandena och så var det antagligen en vits på detta. Men jag fastnade för den historien och tänkte då, på 90-talet. Det kostar ju i bensin att åka runt så. Det var inte i min vildaste fantasi i den åldern, bensin var dyrt och mina föräldrar hade inte så gott ställt. Kanske är det därför jag ibland (ganska ofta) tar mig en titt på startsidan på butiken som jag ska handla i, finns det något erbjudande om rabattkod om du blir medlem? Om du prenumererar på nyetsbrev? Eller en googlesökning.. är varan ok prisbild och frakten, kan man samfrakta eller få fri frakt och byten.

Oavsett så tror jag att man vill känna att man också har gjort en bra affär. Jag kommer ihåg att jag under en period tog för vana att beställa kläder i två storlekar för att det var gratis frakt om man returnerade. Hur dumt låter inte det? På tal om returer, så spar man väldigt mycket jobb om man har koll på sina mått. Ta fram ett måttband, skriv ner och läs måttbeskringarna innan du handlar! Då slipper du en hel del jobbiga returer.