Hår

GHD – bästa märket för håret

Sedan min frisör introducerade mig för märket ghd, är jag fast. Inget annat märke är lika bra för mitt hår. Så här kommer två tips från mina favoritprodukter. Varumärket ghg finns att köpa på Nice Beauty.

Här kommer några av mina favoritprodukter:

curl_hold

Curl hold. Jag har självlockigt hår, denna spraj använder jag för att separera lockarna och för att få stadga hela dagen. Många andra produkter gör håret flottigt eller “weet” look. Denna gör inget av det, utan känns som naturlig och dessutom luktar den underbart!

heat protect

Heat Protect. Detta är en annan av mina favoriter från ghd. Man tar ungefär en mängd som en tiokrona i fuktigt hår för att skydda håret mot värme. Det blir lätthanterligt och skyddar jättebra. Väldigt drygt.

 

Kommentarer inaktiverade för GHD – bästa märket för håret