Gravidkläder,  Mode

Gravidklänning och amningsklänning 2 i 1 – den lilla svarta

Hittade en så snygg klänning, en svart klänning med långa armar. Den perfekta lilla svarta tänkte jag. Fick dock syn på att det var en gravidklänning! En klänning som fungerar både under graviditeten och efteråt. Perfekt för dig som ammar. Jag tycker den är så snygg så jag kan tänka mig att köpa den, trots att jag inte är gravid. Nu dessutom på rea! Den perfekta lilla svarta. Rynk i sidan för extra fin passform. Finns på boobdesign.se

gravidklänning

Amningsklänning, kan användas både innan och efter graviditeten.

gravidklänning2

Gravidklänning med rynk i sidan. För bästa passform. Även gjort som amningsplagg.

tunnikaklänning

Här ser ni en annan fin klänning. En svart tunika klänning. Denna kan dras åt i sidan eller hänga lös. Perfekt för dig som vill få en rakare kroppsform och välja om du vill visa din mage eller inte. Väldigt kvinnlig.