Frisyrer

Har hittat en ny favoritfrisyr!

Har idagarna hittat en frisyr som är så enkel att göra kolla in denna video på bröllopsbloggen, så det har blivit min nya favorit! Perfekt när man vill vara lite sommarfin. Ska leta efter ytterligare en frisyr som man enkelt kan slänga ihop och veta att man blir ursnygg i! 🙂

Idag ska jag färga håret på Hultmarks i Skövde, hos favvofrissan Ellen. Jag ska färga ljusa slingor och lägga in en kopparfärg i underhåret och utväxt. Tror det kommer bli riktigt tjusigt 🙂

Något ganska ointressant men som jag ändå funderat på är om Gina i förstudion i Eurovision verkligen har sitt egna hår? Jag tycker mig sett Gina i många sammanhang med väldigt lågt hår? Därför blev jag så paff när hon plötsligt dök upp med en kortklippt frisyr i Bergs bärbara talkshow. Har Gina bytt stil tro? Eller kan det vara “uppklätt i tv Gina” med hårextensions?

gina

En annan tjej vars hår som inspirerar mig just nu är Lindsay Lohan. Såg skådespelaren i Charlie Sheens nya programserie, där hon spelade rollen som sig själv och inledde ett förhållande med psykologen. Personligen så är jag van att se henne i en tonårsroll, men nu verkar det som hon växt till sig. Barnkinderna är borta och Lindsay är en otroligt vacker kvinna. Själv är jag extremt avundsjuk på hennes fina hårsvall. Men just på den här bilden tror jag mig kunna se en hårförlängning, ser ni att det är nåra hårslockar som slutar vid nyckelbandet? Det syns nästan inte. Men det ger oss (med mindre lockar och tunnare hår) hopp om att vi också kan fuska till ett fint hårsvall med hårförlängning. Jag brukar förlänga mitt hår och göra det lite tjockare med extension. Köper produkter från Rapunzel bland annat. Det är också ett bra tips för er som vill få håret snyggt fort.

lohan

 

Kommentarer inaktiverade för Har hittat en ny favoritfrisyr!