Mode män

Höstfint hos Gatt!

Hösten är här! Så här kommer höstinspiration!

Höstens färger går i mörka basfärger, svart, grått. Men också vinröd, marinblå och skogsgrön. Idag kommer ett modereportage från online shopen Gatt. För er som inte känner till Gatt, så har de märken ifrån Tiger, GANT, J. Lindeberg, Boomerang, Hugo Boss och mfl. Besök deras hemsida idag och kolla in utbudet!

gatt

Detta är en bomullströja från Henri Lloyd. Lägg märke till det stora broderade emblem på vänster bröst. Så läckert!

chinos

För den som vågar så är dessa byxor att rekommendera. Ett par orangea chinos från Hugo Boss. Orange är alltid en färg som fungerar på hösten. I år är det dessutom extra trendigt.

dunjacka

Dunjackan är tillbaka! Denna snygga Sail Racing jacka lyser dessutom upp i höstmörkret med en snygg blå färg. En jacka för den sportiga typen. Riktigt läcker.

jeans

Bomullsskjortan i jeans kan vara det absoluta hetaste plagget i höst. För er som inte redan har inskaffat en jeansskjorta, så är det ett måste för hösten. Till de orangea chinosen är detta en riktig hit!

skjorta

En mörkare skjorta, gärna i en av höstens färger är heller inte dumt. Denna skjorta är från Boomerang. Boomerang brukar för övrigt ha fin kvalité på deras skjortor och skjortkragar. Ett bra val till höstgarderoben.

Alla bilder är lånade från webbshopen Gatt.se

 

Kommentarer inaktiverade för Höstfint hos Gatt!