Övrigt

Kosttillskott mot vårtröttheten

Kosttillskott har länge varit nonsens i mina öron, lite som hockus pockus. MEN under årens lopp har jag börjat få andra intryck. Bland annat så har jag blivit intresserad av örter och gjort en grönsaksodling av pallkragar, ja örter är riktigt bra för kroppen. Jag tror till exempel att indianerna och “häxorna” som brändes på bål på ?1700-talet? De var nog kunniga inom “alternativ vård” som vi säger idag. Det pratas om resistens mot antibiotika och då tror jag att naturliga preparat kommer på tapeten igen. Ungefär som trender.

Hjälper kosttillskott? Jag tog extra B-vitamin och helt plötslig fick jag raka benen varje dag. Noppa ögonbrynen flera gånger per dag. När jag slutade med tabletterna så fortsatte håret att växa på hela kroppen och resultatet ja håret blev jätte glansigt, starkt och fint. Men jag tyckte resterande kroppsdelar blev väldigt jobbiga att underhålla. Så visst fungerar det.

kosttillskott

Ni som följer bloggen har ju sett, att den har fått stå tillbaka lite nu när jag blivit mamma. Just nu lider i alla fall jag av vårtrötthet. Önskar att jag fick vårkänslor och kvittrade som fåglarna istället. Men för det mesta är jag väldigt trött. Det kanske inte är så konstigt, det är i alla fall inte ovanligt eller onormalt. Vårtrötthet är det många sm lider av. Ett naturligt kosttillskott är Saframyl gjord på saffran. Saframyl ska stimulera känslonivåerna, så att humöret inte svänger nedåt. Helt värt att prova.