Smink

Långa täta ögonfransar

swiss-lashes-5ml-300x3001

Stod i taxfreen på flygplatsen och funderade på om jag skulle välja en vattenfast mascara eller en “vanlig” ny mascara. Hm.. Sen slog det mig att jag kanske skulle börja testa ett ögonfransserum istället? Det är mycket populärt att använda ögonfransserum istället för mascara.  Min kompis på mammasajten.se har testat ett märke som verkar ha fungerat, i och med hennes graviditet tyckte hon att det påverkade att hennes ögonfransar blev tunnare. Hon har lagt upp för och efterbilder på sin sida. Hittade för och efterbilder med Swiss Lashes på Swiss Clinic, bild nedan. Enligt bilden ser det nästan ut som man har gjort en fransförlängning. Undrar vad det är i dessa ögonfranserum som gör att ögonfransarna växter.

Swiss3

För något år sedan åt jag extra tillskott av vitamin B, tror jag det var. Å då fick jag fina ögonfransar, dock så växte naglar och ögonbryn också extremt mycket. Ögonbrynen blev det plock på två gånger om dagen, å då skämtar jag inte. Det blev massa hår! Så om ett serum koncentrerar sig på ögonfransarna så kan det vara väl värt investerningen och slippa mascarakladd på beachen i sommar.

 

För och efterbilder – Swiss Lashes

En del gör dessutom fransförlänging som ett annat alternativ. Själv tycker jag att dessa “extra fransar” är i vägen. Du får ju längre ögonfransar direkt, men de kladdar när du sover och lätt att få en frans inåtböjd i ögat, inte så trevlig. Ett ögonfransserum kostar ca 1000 – 1500 kr. Ögonfransförlägning kostar ca 1000 kr och bör fyllas på inom 3 veckors period.

Kommentarer inaktiverade för Långa täta ögonfransar