Kollage,  Mode män

Märkeskläder från Dickies

Ja, det har blivit lite mer glest mellan blogginläggen det sista. Det är inte kul att blogga om kläder när man känner sig som en elefant, trots att bullen redan är färdigbakad! ;)Nu är det i så fall träningskläder som står på min inköpslista. Men så fick jag ett tips om att skriva lite mer om herrmodet till mina manliga läsare. Absolut tänkte jag, så här kommer det. En trendspaning. Så hur ser vårtrenderna ut? Jag har bland annat bekantat mig med ett (för mig) nytt klädmärke. Känner ni till märket Dickies?

dickies

Klädmärket Dickies är ett inte något nytt märke – utan har en lång erfarenhet av kvalitéts kläder. Av kläderna att döma, så ser man att de har amerikansk design. Bland annat kan man se de typiska stora trycken på bröstet och den sportiga blåvita sweetshirt är svår att missa. Dickies kommer ifrån det amerikanska företaget Williamson – Dickie Manufacturing Company. Företaget grundades redan 1918 och hade inriktning på arbetsrelaterade kläder. De har dock en rad snygga plagg att hänga i garderoben. Stilen är lite åt skate eller surf. Jag gillar kepsen med märket på. Samt den snygga bagen för en härlig weekend. Ett absolut måste våren 2015 är jeansskjortan, finns i ljus demin, mörk demin och svart.

 

Kommentarer inaktiverade för Märkeskläder från Dickies