Övrigt

Melodifestivalen i Lidköping

Fick höra att andra chansen kommer spelas in i Lidköping! Kanske skulle köpa en biljett och gå. Jag är egentligen inte så förtjust i musik, eller det klart jag att jag är förtjust i musik. Men jag har en så bred musiksmak att det skulle kunna kallas för att inte ha någon musiksmak alls. För den del kanske detlåter obegripligt, de har sånger de lyssnar på när de ska varva ner, eller upp för den delen. De lyssnar på musik för att bli glada eller för att förstärka känslor. Jag tycker däremot att det är skönt att stänga av allt ljud och lyssna på trafiken utanför eller fågelkvittret.

Men om det är något som påverkas av musiken så är det faktiskt stilar, trender och modet. Genom kläderna kan du bekräfta din musikstil, såsom punk, hårdrock, hiphop etc. Min vän klär sig till exempel i svart, har blonderat hår och diskreta nitar på tex sina skor. Hon lyssnar på rock.

Kanske ska man klä sig i en klassisk boarom och ha på sig paljetter till melodifestivalen. 🙂

Kommentarer inaktiverade för Melodifestivalen i Lidköping