Naturliga produkter

Naturprodukter till julklappar?

Förra året fick min far en väldigt rolig delikatess julklapp av sitt företag i julklapp. Det var lokalproducerade matvaror från Skaraborgsbygden från Hökensås Bigårdar. Det innehöll honung, rapsolja, knäckebröd, marmelader etc. Jajjemensan jag fick smaka.

Unika presenter, julklappar.
Bild tagen från Hökensås Bigårdar på deras julklappspresenter.

I år har jag sett att företaget samarbetar med Ekestens Naturprodukter, där jag köper mina underbara bivaxsalvor. Så i år kan man beställa hemmaspaprodukter. Spännande! Dessutom går det lika bra att beställa till privatpersoner som företag. Framförallt så kan du bestämma prisklassen själv. Smidigt. Hm.. vem ska jag ge detta paket till?

De innehåller (taget från hemsidan Honung från Tidaholm)
– Fotsalva med bivax
– Honungsschampo
– Honungstvålar
– Badbomber
– Rekommenderade spaprodukter från våra samarbetspartners

De har tre paket med unika presenter.