Övrigt

Nelly säljer söndriga kläder

Varit på Nellys outlet på Åhaga och köpt ett par skor, de var lite nöta. Men ändå okej för det låga priset tänkte jag. Nu upptäckte jag att dragkedjan är sönder. Känns som om de är använda och sedan skickats tillbaka för fabrikationsfel. Gina har ofta sönderklippta kläder och felsydda men de har vräkpriser och påpekar man felet får man de oftast gratis.
Förra årets Nelly upptäckte jag att klänningen jag köpt inte gick att stänga med dragkedjan. Jag gick åter till Nelly men de vägrade ta emot den. Till slut fick jag byta. Nu vet jag inte om det är värt besväret att gå dit igen. Nordens ledande märkesklädes kedja borde ha mer schyssta Villkor. I min värld så slänger man söndriga kläder, inte lurar jag bort dem på Tradera. Hur behandlar företagen sina kunder egentligen? Jag har tyvärr få goda erfarenheter av att handla på Nelly oavsett om det är outlet eller i deras onlineshop.

20120628-125912.jpg
Söndrig dragkedja på nyinköpta skor på Nelly

20120628-130034.jpgRedan nöta skor, som jag trodde var anledningen till det låga priset på 100 kr, ordinariepris ligger väl på 250 kr.