Mode,  Smink

Nyår – fixa naglar och ögonfransar

På nyårsafton ska jag på fin middag, länge sedan jag tog mig tid till lite fix innan festen. Kommer ihåg milleniumet där jag och min syster stod med partyhattar och med tomtbloss. I lila plastjacka och kängor (mode då) och sjöng ABBA. Då var det nog mer åt hållet ” vad har jag att slänga på mig i garderoben?”. Tror inte att jag någonsin hade handlat i en onlineshop då. Fanns antagligen inga. Tänk att MQ onlineshop firar 2 år och att KappAhl lanserades i år! 2000 fanns väl bara postorder.

Jaja, jag ska inte bli nostalgisk.. Till ämnet. Fixat mina naglar likt See Makeup naglar. Så snyggt!

20121230-020401.jpg

Så har jag tänkt att göra en fransförlängning i det extremaste lagret.

20121230-020507.jpg
Köpt en mascara också ifall att det blir panik i tidsstress eller ser urlöjligt ut. Haha backup plan alltid bra.