Mode

Rätt BH för finare kurvor

Zoe, Nana, Jacquelina, Irana, Mae, Rebecca, Jaguline. Vad bloggar jag om? Jo Maxmode och bh-ar. Borde inte Max också ha en egen Max-bh eller en Harrys? Nej det är väl hästar men en Zlatan om man inte förknippar det med fotbollsvolt med mål. Carl Gustav kunde ju vara något då kanske den kan få ett hovleverantör märke. En Oskar då? Tänk att få en Oskar.  Kanske det är bra som det är med Max bh:ar i alla olika härliga färger och diverse storlekar, både runt om och på bh-kupor med och utan bågar och alla möjliga olika inläggningar, former. Sport-bh, t-shirts-bh spets-bh mm.

BH-provning med en riktig specialistaffär

Jag har också varit med på träffar med att få hjälp att välja ut rätt bh just för mig och tycker att fler borde göra detta.  Läste om en bh-undersökning, att många kvinnor går med fel bh storlek. Jag har lärt mig att man ska få in två fingrar i omkretsen på ryggen, samt att kupan ska täcka hela bröstet, från armhålan och neråt .  (Läs Veckorevyn; 9 sätt att upptäcka om du har fel BH storlek) Samt att BH-banden ska sitta åt, de ska ju lyfta bysten.

En ny och fräsch bh behöver inte vara alltför dyr utan att det bör finnas en bh för varje plånbok och är något som alla borde kunna unna sig ofta. En bh som sitter skönt och rätt är verkligen fantastisk. Jag gillar lite varmare bh på vintern och lite tunnare bh på sommaren. Det kan också vara skönt att byta bh på dagen för dem som svettas mycket. Underbart när man kan köpa flera av sin älsklings- bh lite billigare utan att det är rea, det är fantastiskt. Snygga underkläder är inget att skoja om, det är ett måste för självkänslan.

Kommentarer inaktiverade för Rätt BH för finare kurvor