Frisör

Remarketing och Google Adwords

Internetreklamen har gått om den traditionella reklamen. Varför? Jo för traditionella annonser är dyrt och dessutom blir bara läsarkretsen mindre, mindre och mindre. Siffran på antal läsare är dessutom svårt att uppskatta- Ja prenumerationerna är x antal och lösnummer är x antal. Men hur många läste just min annons på sidan mitt i tidningen? Med internetreklam kan du ta reda på hur många läsare du har, vad de är intresserade av och vad de sedan gör efter de läst din annons. Fiffigt, va?

Internetreklam är billigt men det gäller att man har lite kunskap. Här finns ett axplock av böcker för hur man hamnar högt på sökmotorerna och får bloggläsare.  Men tänk på att du ska ha tiden att uppdatera. Du kan skapa twitter, instagram, facebook, blogg, pinterest.

Jag rekommenderar lokal sökmotoroptimering som marknadsföringskanal till den lilla firman på orten. Det går relativt fort att synas lokalt och du syns högst upp i Google vid sökningar, där kunder letar efter dina tjänster eller ditt företag. Sen rekommenderar jag även vid produktförsäljning att man kompletterar med Google Adwords. Remarketing däremot är ännu i sin unga vagga för att kunna leverera. Remarketing fungerar bara på större företag, som vill att kunderna ska komma åter.

Hitta reklamplatser på och utanför nätet.

 

Kommentarer inaktiverade för Remarketing och Google Adwords