Smink

Salva som tar bort rakfinnar

Jag köpte för ett tag sedan bivaxsalva på Ekestens Naturprodukter. Sjukt nöjd! Använder den naturella bivaxsalvan på rakfinnar, alltså direkt på rodnaden efter att jag har rakat mig. Använder den både på benen och på bikinilinjen. Det blir lite kladdigt men efter en stund blir huden len och jag har inte fått några fler rakfinnar. Tror jag ska testa den med ringblomma också, tror den är ännu bättre. Såg att någon annan hade testat den efter veet hårborttagningskräm, de borde ju ta och skicka med en sån burk på köpet, svider något enormt på mig efter att använt veet.

Nu har jag också börjat smörja in mina fötter med bivaxsalvan. Mina hälar har fått hälspickor och blivit torra. Vilket inte är så snyggt. Läste ett inlägg på deras hemsida om att man kunde använda salvan på hälsprickor och nu två dagar senare så är de helt borta!

Bivax ska tydligen vara bra mot finnar också. Ska testa att köpa en med grankåda med. Finns ju i små hylsor som man kan börja med. Kameran vill inte fungera idag, men bild kommer.