Frisyrer,  Hår

Schampo mot friss

Jag har äntligen hittat en hårprodukt som fungerar! Jag har halvlångt hår och jag tvättar det nästan varje dag. Inte bra. Men jag vill verkligen inte få fet hårbotten och använda torrschampo, det känns inte fräscht. Dessutom så färgar jag håret ganska ofta. Jag gillar att förändra mig lite emellanåt. Somliga säger att man inte ska tvätta håret mer än en gång per vecka? Men då lär mitt hår drypa av fett.. Men att ha svintohår känns inte heller så kul. Till det som jag hade tänkt skriva, ett schampo som verkligen fungerar på mig är märket Joico. Jag har testat brun, blå och denna rödbruna flaska. Å denna är verkligen min favorit! Den gör håret helt blankt. Behöver inte använda plattången heller. Mitt självfall blir naturligt rakt.

Denna hårprodukt “tynger” håret en aning och gör att jag inte behöver platta det. Det frissiga försvinner och håret blir glansigt. Det låter nästan för bra, inte sant? Ja jag vet inte om det fungerar för dig, men för mig har det varit den bästa produkten jag testat. Hade jag dessutom köpt den på nätet, hade jag sparat 100 spänn per produkt. Jaja, det blir en läxa till nästa gång.

Hur hittar du ett schampo som passar din hårtyp? Mitt råd är att testa dig fram. Fråga din frisör. Ta inte det dyraste, men betala gärna lite mer för bättre kvalité.

Kommentarer inaktiverade för Schampo mot friss