Mode,  Övrigt,  Skönhet,  Trendspanning

Schampo som luktar gott

Bilden är hämtad här.

Jobbar du inom det offentliga så är det inte tillåtet att ha parfym. Heller inte i skolor eller på sjukhus mm. Men det går faktiskt att lukta gott utan att använda parfym.

Här är tipsen för dig som inte får använda parfym.

  1. Schampoo – Finns det något ljuvligare än ett väldoftande schampo. Inte minst för dig själv när du masserar in hårbotten i duschen. Det ska lukta gott. Men också för lata dagar med din älskade i sängen, där ni gosar och luktar på varandra. För sommaren 2020 kan jag rekommendera Grazette Chrush Wonder. Personligen gillar jag inte flaskan men den doftar vanlig och ananas och har en doft som tilltalar många. Finns för glans och lyster (Wonder), För Volym (Heaven), Power (Tjockare) och Illusion (styling).
  2. Hudkräm – Nu är jag ju en torrboll och kan inte använda någon annan produkt än bivaxsalva. Men de flesta parfymer går att få i bodylotion. Det bästa är att du både återfuktar huden och får glans, dessutom luktar du och dina kläder gott. Jag tycker bodylotion är att föredra framför parfym.
  3. Sköljmedel – Det finns så många goda sköljmedel, som faktiskt kan lukta mer än parfymer. Välj ett med omsorg och håll dig till det. Dina gäster kommer uppfatta doften när de kliver in genom entrén och symbolisera dig med den doften.
  4. Hårprodukter – Får du inte använda parfym, tänk när du varit hos frisören och de tar i något gott vax, stylingsprodukt eller saltvatten. Dofta gärna hos frisören, de hjälper dig gärna och dessutom så behöver du inte köpa hem dyra produkter för att få lukta på dem.
Kommentarer inaktiverade för Schampo som luktar gott