Vintage

Shoppa på nätloppis!

Jag har missat en ny loppis på nätet. För inte så länge sedan skrev jag ett inlägg om att jag tycker det är svårt att gå med någon vinst när jag prövat att sälja på Tradera. Nu finns citiboard. ( stavas med i och inte y) svårt att lära sig, skriver fel hela tiden.. hehe.

Du loggar in med Facebook och kommunicerar via Facebook. Jag testade att logga in och blev sugen på att köpa en plånbok (detta var en fredag). Men den trodde jag att jag skulle få en notis om hon svarade att hon ville sälja den till min facebook. Kanske fick jag det? Eftersom det var helg och saker hände hela tiden, så glömde jag helt enkelt av det. Den där notisen skulle passat mig bra. Hur som helst så är jag en verklig notis på detta! Har ni provat? Förstår ni hur det fungerar? Det finns i alla fall en massa snyggt kan jag säga. Surfat lite och sett en massa saker jag gärna budar på. Lite svårt att lära sig kanske, men det är nog för att det är sjukt enkelt. Det bästa av allt är att du kan söka på folk i din egen stad, ex helsingborg och därmed se säljare som du kanske känner eller kunna hämta på plats. Lite enklare om det till exempel är möbler. Det blir en blandning mellan blocket och Tradera.

Skulle önska att de flesta skrev ut vad frakt skulle kosta. Såg till exempel ett sällskapsspel som jag gärna ville ha. Då hade det varit perfekt att veta om de var intresserade av att skicka det med posten. Bäst med loppis är alla vintagefynd. Idag är det 58 000 annonser inom mode, in och fynda.

Kommentarer inaktiverade för Shoppa på nätloppis!