Shopping

Shopping i Göteborg

Upplev Göteborg med #sommarguiden!

Det händer mycket i Göteborg i sommar, konsertupplevelser (Måns kommer),  idrottsevenemang och konstutställningar. Dock behöver man inte besöka Göteborg under Göteborgskalaset, utan det finns mycket att göra och se hela sommaren.

Shopping är som bäst i storstaden. Känna och klämma på grejerna och dessutom få känna atmosfären, det kan aldrig internetshopping ersätta. Mina favoritbutiker i Göteborg är:

Toppen, ligger på Kungsgatan 19. Säljer kläder, accessoarer och Victoria Secret dofter till väldigt bra priser. Tips är att kika runt på alla smågator på Kungsgatan och våga sticka ifrån Nordstan.  På Avenyn besöker jag gärna Yoko Yap, skobutik. Samt Bikbok är en av mina favoriter på kungsgatan.
shoppa

Vill du få ut det mesta av Göteborg? Gör en riktig shoppingrunda som en äkta Göteborgare.
Här kan du se programmet för att göra en riktig foodwalk på shoppingstråket. http://www.goteborg.com/foodwalk-shopping/. Saluhallen och Feskekôrka är ett måste!

Jag har länge velat göra ett besök på Hagabadet, hört så mycket bra om det. Är ett perfekt stop när man ändå har en shoppingweekend i Göteborg.


 

Se vad som händer i Göteborg i sommar
http://www.goteborg.com/sommarguiden

Instagram där du kan följa sommarguiderna:
@goteborgcom