Shopping

Sockar kan lyfta en hel outfit!

Sockar kan lyfta en hel outfit!

Vet ni att du med hjälp av sockar kan lyfta en hel outfit? Genom att sätta färg på fötterna eller leka med olika mönster.

Happy Socks
På sidan sockar.nu finns till exempel happy socks. Färglada sockar i olika mönster! Allt för att lätta upp en trist vardag eller outfit. Lika uppskattat på killar som tjejer. PS: Vet ni att röda sockar är extra bra för det andliga. Står för elementet jord.

happy socks

Knästrumpor

Personligen brukar jag sätta på mig ett par varma knästrumpor över strumpbyxorna. Antigen väljer jag samma färg som strumpbyxorna för att ge ett “längre ben” intryck. Eller också väljer jag en motiv strumpa. Fint med ränder, prickar eller rutigt.

Lårlånga stödstrumpor
Jag har aldrig tidigare sett att det finns lårlånga stödstrumpor. Stödstrumpor rekommenderas till dig som har “myror i benen” eller sitter mycket. Använd sköna stödstrumpor.