Höstmode 2012,  Shopping

Sola och bada på jul och nyår

Nu är det bara en månad kvar till jul. Inte så kul tycker en del. Många är vi som föredrar en semester över jul i varmare land. Jag har bland annat bokat en resa till Puerto Rico i Gran Canaria, solsäkrast i Europa denna tid.

Vem blir snyggast på stranden tror ni?

Orange färg framhäver både brännan och gör att man inte ser så blek ut.

Nu behöver man inte bry sig om bonnabrännan, ingen här hemma kommer få se min mage ändå.. tills nästa sommar. Båda bilderna hämtade från sidan med Badkläder från Beachwear.

Bada på nyårsafton

För er som inte ska ut och resa och stannar hemma över jul och nyår, så kan jag rekommendera att besöka Skövde Arena och deras äventyrsbad. Jag var där med familjen för två år sedan på nyårsafton. Det var en höjdare vill jag lova.

Kommentarer inaktiverade för Sola och bada på jul och nyår