Övrigt,  Shopping

Sponsrad Video: Dove: Choose Beautiful

Varje dag gör du ett val. Du kan säga till dig själv att du duger som du är och att du är vacker. Det är bara du som bestämmer över hur din dag kommer se ut. Självrespekt och självkänsla det syns i din framtoning och självförtroende.

Vad sägs om att välja att känna dig vacker?

Hemma hos mig har jag en skylt i mitt badrum: “Vackra tankar gör dig vacker”. Det hade lika gärna kunnat stå “Inget smink är vackrare än ett äkta leende”. För det är sant. Kvinnor som tycker om sig själva, tror på sig själva. De respekteras och får det de strävar efter. De är oerhört intressanta i andras ögon. Inga kläder, eller smink kan överglänsas av attityd och glädje.

Dove har rest runt i världen för att utforska kvinnors relation till skönhet, självkänsla och kroppsideal. Samma visa överallt : kvinnor sig obekväma i sin egen skönhet. Hur många kvinnor berättade för Dove att de känner sig missnöjda med sitt utseende? 61% av kvinnorna i USA, 86% i Kina, 56% i Indien (där nästan alla kvinnor Dove pratade med höll med om att varje kvinna har något vackert, men ofta ser de inte det i sig själva), hela 96% i UK och 72% i Brasilien. Sorgligt!

Dove visar med filmen ovan att vi kvinnor kan förändra bilden av oss själva. Starta idag!
Kvinnor behöver inte nya trender, ett nytt magasin, eller en person som ger oss tillåtelse att känna oss vackra. Det är vårt val, vi kan förändra!

Detta är ett sponsrat inlägg från Dove.

Kommentarer inaktiverade för Sponsrad Video: Dove: Choose Beautiful