Övrigt

Sponsrat inlägg: Telia HBO

I helgen har jag haft egen tid och spenderat den nerbäddad i soffan, haft en riktigt softar helg.  Med levande ljus, en härlig björnfilt och smågodis har jag skrattat, gråtit, fnissat och myst med Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda. Jag har fått frågan fler gånger under åren; vilken personlighet är du mest lik av tjejerna i Sex and the city? Jag hade väl hoppats på att vara en framgångsrik Miranda, fashionista och hemmakär mamma. Men hittills har mitt liv varit en stormig massa och singelliv. Så jag letar nog efter mannen med stor M. Så pryd och försiktig är jag inte direkt som Charlotte. Heller inte en sexgudinna som Samantha med stort portion självförtroende. Så ja då får det väl bli normala Carrie.

Tv-serien Sex and the City som kan ses med HBO i Telia Digital-tv, om du tecknar dig idag, så är det gratis i 6 månader. Läs mer och beställ HBO!

 

 

Kommentarer inaktiverade för Sponsrat inlägg: Telia HBO