Skor

Svårt att hitta skor för svensk vinter

Idag använde jag min nya höstjacka för första gången. De  var inte lika varm som jag trodde när jag köpte den, då såg den mycket mer mysig ut att omsluta sig med. Idag var det ändå 8 plusgrader ute och det var kallt! Har varit runt i butikerna och letat efter ett par fina, bekväma och användbara vinterkängor. Mina tidigare har ingen snörning, utan endast ett par stövlar som gör att jag får problem med en gammal stukning igen. Så ett par nya, som jag kan ha jämt på fötterna är ett måste. Jag är alltså på jakt efter ett par klassiska stövlar med snörning och med låg klack, men gärna en tjock sula.

Måste också medge att jag slängde ett par av mina vinerskor häromdagen. Första halkan kom och jag föll omkull flera gånger. Undersulan var för slät och tog inte emot. Jag tycker det är svårt att köpa skor online, dels så vet man inte om skorna är sköna att gå i. Dels så tittar jag alltid på hur sulan ser ut, passar den svensk vinter? Hos Bubbleroom ser man tyvärr inte sulans utseende, däremot har de över 900 skor, så där bör jag hitta vad jag söker.