Övrigt

Tips till att tjäna in extra pengar till föreningen

Igår var jag på årsmöte, det visade sig att det gått bra för min förening. Tänk att spela bingo varje vecka för att tjäna in pengar till föreningshyran. Helt otroligt, men samtidigt väldigt roligt. De sitter med “bingolottoduttar” med olika spellistor (som jag tror de köper in), så har de en kille som drar ploppar ur en påse och läser siffrorna. Enkelt att göra själv, även till din förening! Vet också andra föreningar ordnar tavel och vinlotterier, för att få in lite pengar och öka lyckan och chansen till vinst! Jag menar det måste ju vara större vinstchans på såna lotterier än skraplotter.

Undra förresten hur det gick för de bingolotter som jag köpte? Godkväll gott folk!

Kommentarer inaktiverade för Tips till att tjäna in extra pengar till föreningen