Frisyrer

Tjockare hår med löshår

Har ni testat att använda löshår någon gång? Jag har haft löshår till och från i flera år. I början köpte jag löshår på snodd, som man kunde göra lite finare uppsättningar i. Dock trasslar håret och jag har gått över till att lägga lite mer pengar på kvalité, som håller längre. Bland annat har jag köpt på Rapunzel® som är ett svenskt varumärke för löshår, hårförlängning och tillhörande produkter. de är väldigt prisvänliga. Jag har köpt hår på clips hos dem, och nu efter ett halvårs användning börjar clipsen lossna lite grann. Men det är bara att sy fast igen. Så det är ett riktigt bra betyg! Håret är väldigt glansigt och lätt att kamma.

Mina erfarenheter av löshår

löshår

RAPUNZELS NAILHAIR – FÖRLIMMADE LÖSHÅRSLINGOR MED VAX

Du behöver hjälp av en vän att sätta in dessa i ditt hår. Om du gör det själv är det stor risk att du klibbar fast dem i varandra och de blir hängande för långt ifrån hårbotten. Eller också bränner du dig.  Hos Rapunzel kostar inte dessa slingor så mycket, och därför väl värt att prova. Man behöver ungefär 70-100 st om du vill ha fylligt hår.

Dessutom behöver du en speciell värmetång och därefter en bortse speciellt för löshår. Slarva inte med borsten för då kan hela ditt hår bli förstört. Det är viktigt att du separerar slingorna med borsten, ser till att fläta håret när du går och lägger dig. På så sätt slipper håret bli som en ihoplimmad bulle. Vård är viktigt.

Mina slingor satt i ungefär 14 dagar innan de en efter en lossnade. De gjorde ingen skada på mitt hår.

Medium Ash Brown Clip-on set 40 cm

clips

Jag tycker clips är att föredra. Det gör inte ont, man kan sova gott 🙂 Man kan ta ur det när man vill. Man kan duscha som vanligt. 🙂 I början köpte jag sett med 2 cm breda över hela håret. Nu har jag blivit lite latare och tycker detta fungerar också. I början köpte jag 60 cm långt hår, när jag själv hade ca 30 cm. Framför allt syns det på kort att det inte passar in. För att undvika detta kan man gå till frisör och be dem färga håret i samma färg som löshåret. Du kan också be dem klippa in löshåret i ditt egna hår, så kommer resultatet bli bättre.

Bäst resultat får du om du har 30 cm långt hår, satsa på löshår 40 cm. Du får lite längre och fylligare hår. Det räcker ofta. Tips är också att köpa en hårfärg lite mörkare än din egen. Eftersom ditt underhår, där du sätter löshåret är mörkare än håret på hjässan.

Lycka till med din hårförlängning. Ha skoj!

Kommentarer inaktiverade för Tjockare hår med löshår