Retro

Återvinna kläder – Tradera och backluckesloppis

Snygg i alla lägen? Nja, i garderoben finns det en hög hos mig som heter “hemmakläder” och en annan som heter “slit och släng kläder”. Alltså kläder för hemmafix, som när huset ska målas om eller när det ska fixas i trädgården.

Stövlar är husägarens bästa vän, samtidigt ett par flipflop eller trädskor som lätt åker på och av fötterna. Idagarna ska vi installera ett nytt system för återvinning i vårt hushåll. En plats i garaget ska tillordnas att få hyllor och lådor för lättare sortering. Återvinner du? Varför/varför inte? Hur viktigt är det att återvinna? Hur noga källsorterar du? Här kan ni läsa mer om källsortering.

Som ni säkert förstått så återvinner jag en hel del kläder. Många av mina plagg finns på Tradera, i insamlingslådor och på backluckesloppisar. Det finns många sätt att återvinna och jag finner inget bättre sätt än att klippa kläder till trasor eller sy om och göra till nytt. Vad tycker ni om slit och släng samhället? är RETRO hett och därmed återvinningstrenden? Bara en fluga eller något som kommer stanna?