Övrigt,  Shopping

Typiskt svenskt med fjällräven!

Finns det en accessoar som fungerar jämt i alla lägen? Nu pratar jag om sjalar, väskor etc och eventuellt skor. En så fullständigt välgjord modeaccessoar som fungerar i alla lägen, i alla åldrar?

Ja, kanske säger ni converse skor? Kan ju tyckas att dessa fungerar “nästan” hela året om. På vintern är de faktiskt skitblöta och kalla. Men med raggstrumpor och sula fungerar allt (resonerar de flesta tonåringar iaf).

Ok, något annat.

Gucci – ? Ett mönster och märke som stått sig länge. Dock är inte det något som fungerar för alla, då det står över många prisklasser.

Men ärligt .. Fjällräven! Vet ni att svenskar oavsett om de bor i Norrland eller i Stockholm beskrivs som kalla, bekväma människor. Alltid på väg någonstans och alltid med enorm packning, såsom en stadsryggsäck med Fjällräven. Ja faktiskt, Fjällräven = Svensk. Kanske heller inte så konstigt. En fjällräven väska står för både kvalité och är klassiskt snygg. Fungerar ju perfekt både på utflykten på landet och som “bra att packa ner saker” en dag på stan.

 

31609_73099cd3cdb534d4ec8c787c7354485c

Denna snygga väska har jag hittat på Outnorth.se. Visst är det dessutom lite kul att Outnorth titulerar sig som “the best scandinavium outdoor”. Vad tycker ni om andra märken är Gore-tex typiskt svenska skor? Bra märke, men inte typiskt svenskt. Didriksson tycker jag är en typiskt svensk vinterjacka.. eller? Känns som alla har en Didrikssons hängande i garderoben? Vad har ni för märken på era “outdoor” kläder?

Kommentarer inaktiverade för Typiskt svenskt med fjällräven!