Designers,  Mode,  Mode män

Vad har de på sig i Melodifestivalen 2021?

Vem beslutar om kläderna i Mello? Vad får/ får man inte ha på sig? Politiskt korrekt eller skoj? Var kommer inspirationen ifrån? Vem säger åt en vad man ska ha på dig? Personligen tycker jag att det ska synas att det är fest. Det får gärna vara lite glamour, glitter och annorlunda. Det ska synas att det är Mello. Men vad hände egentligen med dessa bidrag?

Sjöjungfru i Mello 2021

Jessica Andersson

världens finaste tjej har tyvärr aldrig kunnat klä sig för sin kroppsform. Hon verkar hel god inuti men hennes smak verkar inte gå ända fram. Det blev lite som Carola, tyvärr fel klädval igen.

delfinal 3

Läs om artisterna i deltävling 3.

Bäst klädda i Mello 2021

Tusse – Voices

Låtskrivare: Joy Deb, Linnea Deb, Jimmy ”Joker” Thörnfeldt, Anderz Wrethov

Helt klart bäst klädda i delfinal 3. Häftigt klädd och framhävande skor, frisyr och smycken! Tusse tror inte han går vidare men hans val av klädsel hoppas vi man tar med sig till kommande delfinaler.

nu är det mello på riktigt!

Emil Assergård – Om allting skiter sig

Emil lyckas med sin stil på detaljer och guld bikerjacka! Ta och lär killar!

Sexistisk rymddräkt?

Klara Hammarström – Beat of broken hearts

Låtskrivare: David Kreuger, Fredrik Kempe, Niklas Carson Mattson, Andreas Wijk

Antagligen ville hon få de yngres röster eftersom hon dök upp i en sexig sexistisk rymdoutfit. Till det ett oskyldigt barnansikte med skolfröken look? Ja vad hände kan man undra?

Papegoja tema

Elisa – Den du är

Låtskrivare: Bobby Ljunggren, Ingela Pling Forsman, Elisa Lindström

Sången flög förbi i tvrutan, så också väntade vi på att Elisa skulle göra. Var det ett papegoja tema? Eller var det en rustning? Väldigt fin färg men något gick fel. För mycket tyg och paljetter på en och samma gång. Det blev maskerad. Tänk om denna låt framfördes av Körberg istället? Snälla Körberg sjung denna och låten är fulländad!

Batik eller är det marmorjeans?

Alvaro Estrella – Baila baila

Låtskrivare: Anderz Wrethov, Linnea Deb, Jimmy ”Joker” Thörnfeldt

Gräsligt klädval med svarta kängor till marmorjeans och svart skjorta. Tjejerna briljerade i sitt klädval men killarna såg ut som Grekland bidrag genom tiderna från 90-talet.

Bäst före datum har passerat

Charlotte Perelli

Klänningen Charlotte har på sig är en discoblåsa. Köpt på Nelly? Jag hade en liknande när jag fyllde 25 år, alltså nästan för 10 år sedan…? En röd eller gul färg hade kanske gjort det lite bättre? Eller greig?

Kommentarer inaktiverade för Vad har de på sig i Melodifestivalen 2021?