Kollage,  Mode män

Vårmode killar 2012

Våren börjar närma sig med storkliv. Dags att sätta på sig vårjackan snart. Här har jag satt samman lite inspiration för mode för killar 2012.
Vår kille 2012

Jag skulle satsa på läder och skin. Här har jag plockat fram en skinnjacka. Tycker jeanslooken är extremt snyggt, tillsammans med en färgglad varm tröja. Solglasögonen har en 90-tals känsla. Läderarmband är en riktigt läcker detalj. Stilen är mot det rockiga och har därför kompletterat med svarta, slimmade byxor.

Mode killar

Mitt andra kollage på Vårmode för män 2012 är lekfullt men klassiskt. Bland annat har jag kombinerat den klassiska “gubbhatten” till en dressad skjorta med vit krage. Till detta valde jag bort de klassiska chinosen och satsade istället på en starkare gul kulör på byxorna. Tillsammans med en blå jeansjacka. Brillorna är som klassiska pilotglasögon, fast lite mer rundade i formen. Lekfullt och klassiskt. Vad tycker ni?

Man mode 2012

Här satte jag ihop två bilder på ett par skitsnygga byxor i turkos! Jag älskar turkost! Tillsammans en ljusrosa uppkavlad skjorta. För den vågade, så testa ett läderarband med en fjäder i. Riktigt fint. För att dressa ner looken, så kan du ta på dig en grovare stickad tröja. Här har jag valt en grå. Eller så kan du ta på dig en skinnjacka för att få en kontrast mot den ljusa mjuka färgerna mot det hårda svarta. Röda byxor är inte heller så dumt.