Hälsa

Viktigt (men osexigt..?) inte nödvändigtvis.. med stödstrumpor

Idag ska jag skriva om något viktigt.. men som är extremt osexigt. När jag själv var hos frisören senast så blev jag sittande i tre timmar och fixade håret. Det var färgning, slingor i två färger samt klippning. Tre timmar!!! Ja det är faktiskt inte professionellt. Framförallt inte om man har en kund som är gravid. Min rumpa höll på att explodera och ryggen var stel som en pinne. Så ett tips är att gör kunden nöjd, alla vill inte att det ska dra ut på tiden.

Hur som helst så kommer jag till något superviktigt men ändå så osexigt.. Nu när värmen äntligen kommer så är det en hel del som dras med mycket vatten i kroppen och krämpor. Det behöver inte vara så att du måste vara gravid för att använda STÖDSTRUMPOR eller kompressionsstrumpor som det så fint heter. Men det är faktiskt otroligt bra att ha stödstrumpor även när det är varmt. Det finns faktiskt i flera olika tjocklekar. Så har du aldrig testat så testa dig fram. Hitta rätt färg för dina en och rätt tjocklek efter väderlek. De är då inte så framträdande och du kan gå på Liseberg en hel dag utan att ens behöva bekymra dig.

Skönhetstips för idag är

1. Stödstrumpor och kompressionsstrumpor är samma sak. Det finns inget som heter gravidstrumpa och skulle vara särskilt anpassade för gravida.

2. Få hjälp av någon som verkligen kan. Köp inte på Lindex eller Twilfit. De vill bara sälja. Välj någon som faktiskt kan svara på dina frågor och guida dig rätt. En webbutik jag rekommenderar är dinbutiq.se som har utbildade personal inom fotvård.

Kommentarer inaktiverade för Viktigt (men osexigt..?) inte nödvändigtvis.. med stödstrumpor